BEDRIJFSPROFIEL

AGGLOREX is sinds 1971 een Belgische pionier in het recycleren en verwerken van nieuwe flexibele schuimen tot het bekende AGGLOFOAM, ook wel POLYPRESS genoemd. In de afgelopen decennia is AGGLOREX uitgegroeid tot een van de belangrijkste Europese recyclagebedrijven in polyurethaan zachtschuim. In een steeds meer globaliserende markt heeft AGGLOREX in deze gespecialiseerde industrie zijn activiteiten wereldwijd met succes gedifferentieerd.

Eén van de sterke troeven van AGGLOREX is dat het los kan opereren van een PU concern. Door deze onafhankelijke positie kan een klantgerichte selectie gemaakt worden van de meest geschikte grondstoffen op de internationale markt. Dit maakt het mogelijk om telkens nieuwe samenstellingen van AGGLOFOAM te ontwikkelen voor telkens nieuwe toepassingen van ons product.

AGGLOREX  is dankzij zijn marktgerichte aanpak en zijn innovatieve recyclage-technologie synoniem geworden voor een kwalitatief hoogstaand flexibel schuim. AGGLOREX is een begrip met name in de meubelindustrie, automotive, sportwereld, verpakkingsindustrie en de bouwsector. In al deze sectoren wordt een beroep gedaan op AGGLOFOAM vanwege haar reputatie qua comfort, maatvastheid, duurzaamheid, schokabsorptie en geluidsisolatie.